facebook
Najčešće postavljena pitanja

Kako mogu da poručim željeni proizvod?

Naručivanje možete izvršiti na dva načina, online, putem naše Internet prodavnice, ili pozivom telefona navedenim pod poljem Kontakt. Naručivanje putem sajta je vrlo jednostavno. Registrujte se na sajt, odaberite željeni proizvod kao i željenu količinu, a zatim kliknite na “Dodajte u korpu”. Potom ako ste završili sa dodavanjem proizvoda kliknete na dugme Pogledajte korpu. Ukoliko ništa više ne želite da kupite, kliknite na polje Nastavite, zatim unesite Vaše podatke i izaberite način plaćanja. Završavate celokupan proces naručivanja pritiskom na dugme Naručite.

Ukoliko smatrate da vam je lakše da poručivanje izvršite telefonom, slobodno nas pozovite.

 Da li mogu kupljeni proizvod da vratim?

Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal prema vašem pravu o reklamaciji proizvoda. Reklamacije na isporučeni proizvod prihvatamo isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Pri takvoj reklamaciji  izvršićemo zamenu artikla nakon što nas kontaktirate putem e-mail poruke ili telefona koje imate navedene u polju Kontakt.  

Opis proizvoda nije tačan

Binki doo se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće i da prikazom fotografije što verodostojnije predstavi svaki proizvod. Ipak ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda apsolutno tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ukoliko primetite neku nepravilnost u opisu proizvoda molimo vas da nam na to ukažete kako bismo grešku ispravili.

Da li se plaćanje vrši unapred?

Zavisno od izabrane vrste plaćanja imate opciju za plaćanje pouzećem kada prilikom prijema prizvoda vršite plaćanje u gotovini predstavniku kurirske službe. Druga opcija plaćanja je avansno plaćanje za fizička lica kada plaćate direktno na račun bilo odlaskom u Vašu banku ili putem elektronskog bankarstva, dok za pravna lica prilikom naručivanja proizvoda treba navesti PIB i naziv firme kako bismo vam dostavili predračun.  

Da li možete da nabavite…? Ukoliko na sajtu niste pronašli proizvod koji Vas zanima, a potreban je na primer za uredjenje Vašeg vrtića ili kao dodatna oprema kontaktirajte nas sa detaljima, a mi ćemo se potruditi da željeni proizvod nabavimo za Vas. Verujemo da svojom ponudom možemo da budemo konkurentni.

Gde mogu da vidim proizvode i uverim se u njihov kvalitet? Naše proizvode možete pogledati u našem izložbenom prostoru u ulici Bulevar Oslobodjenja 156.

 * Za sve dodatne informacije ili nejasnoće bilo u vezi sa proizvodima ili načinom kupovine slobodno nas kontaktirajte.