facebook

O nama

Mi smo firma koja se bavi prodajom didaktičkih materijala, edukativnih sredstava, sportskih i rehabilitacionih rekvizita i opreme, kao i igračaka koje podstiču dečiji razvoj, učenje, maštu i intelekt. Takođe prodajemo kvalitetan nameštaj i opremu za vrtiće, škole, biblioteke, sportske školice, kreativne i muzičke radionice, školice stranih jezika i ostale dečije ustanove. Proizvode i dobavljače biramo odgovorno, a naši proizvodi poseduju sertifikate o usaglašenosti sa evropskim standardom o bezbednosti igračaka, EN 71, kojim se garantuje fizička i mehanička bezbednost i odsustvo štetnih materija i teških metala u upotrebljenim bojama.

Opremanje dečijih soba i prostora u vrtićima

Vrtićima nudimo kompletnu uslugu savetovanja i stručne pomoći pri odabiru nameštaja koji će svojom funkcionalnošću i estetskim izgledom zadovoljiti potrebe prostora i upotpuniti osećaj prijatnosti i prijateljskog okruženja koje treba da prati dete u toku boravka u vrtiću. Osim funkcionalnosti i izgleda nameštaj iz naše ponude zadovoljava najviše bezbednosne standarde o čemu svedoče brojni medjunarodni sertifikati i nagrade naših dobavljača. Takođe smo tu da svojim savetima pomognemo roditeljima da opreme dečiju sobu, tako da ona bude sinonim za igru, udobnost, toplinu, porodični kutak, vreme za priče, uspavanke i snove…

Didaktička oprema, edukativna sredstva, sportski i rehabilitacioni rekviziti, igračke

U našoj ponudi nalaze se edukativna sredstava i materijali, igračke, sportska i rehabilitaciona oprema i pomoćna sredstava koja su namenjena dečijem razvoju, obrazovanju i igri. Naši proizvodi predvidjeni su za različite uzraste i razvojne faze tako da zadovoljavaju potrebe svakog nastavnog programa kao i očekivanja roditelja, a prvenstvena želja nam je da zadovolje potrebe deteta u njegovom sveobuhvatnom razvoju – razvoju krupne motorike, fine motorike, pisanja, govora, razvoju svih čula, emocija, kreativnosti i mašte, a sve to kroz igru i radost!

Naš cilj

Naš cilj je da saradnjom sa vama doprinesemo radosti i  zdravom razvoju dece, da asortimanom naših proizvoda i usluga uvek spremno odgovorimo vašim potrebama, željama i očekivanjima i da za vas budemo sinonim za stručnost, kvalitet, poverenje i zadovoljstvo.