facebook
Opšti uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Poštovani kupci i korisnici našeg sajta, posetom našem sajtu ili kupovinom proizvoda u našoj Internet prodavnici prihvatate opšte uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate kako biste bili detaljno upoznati sa pravilima koje primenjujemo. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su uslovi za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite sajt www.binki.rs Binki doo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja izvrši izmene i dopune opštih uslova korišćenja.

Zaštita privatnosti

Obavezujemo se se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i korisnicima, kao i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima, a u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u našoj Internet prodavnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita intelektualne svojine

Sadržaj prikazan na ovom sajtu, poput stranica, dizajnerskih elemenata, tekstova, fotografija, vlasništvo je Binki doo ili njegovih dobavljača, te se ne može koristiti bez naše prethodne saglasnosti.

Opisi proizvoda

Binki doo se trudi da sve proizvode opiše što je tačnije moguće i da prikazom fotografije što verodostojnije predstavi svaki proizvod. Ipak, ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda apsolutno tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac ili zameniti za drugi odgovarajući artikal prema vašem pravu o reklamaciji proizvoda.

Kako kupiti

Naručivanje možete izvršiti na dva načina, online, putem naše Internet prodavnice, ili pozivom telefona navedenim pod poljem Kontakt.

Naručivanje putem sajta je vrlo jednostavno. Registrujte se na sajt, odaberite željeni proizvod kao i željenu količinu, a zatim kliknite na “Dodajte u korpu”. Potom ako ste završili sa dodavanjem proizvoda kliknete na dugme Pogledajte korpu. Ukoliko ništa više ne želite da kupite, kliknite na polje Nastavite, zatim unesite Vaše podatke i izaberite način plaćanja. Završavate celokupan proces naručivanja pritiskom na dugme Naručite.

Ako Vam je lakše poručivanje telefonom, pozovite nas, te izdiktirajte sve potrebne podatke za naružbinu.

Uz proizvod prilikom isporuke dobijate i račun.

Načini plaćanja

Naše proizvode možete platiti pouzećem ili uplatom na bankovni račun.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Platićete u gotovini predstavniku kurirske službe koji će vam doneti pošiljku.

Uplata na bankovni račun Vam ostavlja mogućnost odabira kako ćete platiti – bilo putem elektronskog bankarstva ili odlaskom u Vašu banku. Uplatu vršite sa sledećim podacima:

  • Korisnik: Binki doo, Bulevar Oslobodjenja 166, 11040 Beograd
  • Račun: 265-1780310001531-10
  • Poziv na broj: broj porudžbine koju dobijete na mail pošto poručite proizvode

Za pravna lica prilikom poručivanja navedite podatke firme, uključujući i PIB broj, a mi ćemo Vam poslati profakturu na osnovu koje ćete platiti porudžbinu.

Dostava porudžbine

Isporuka poručenih artikala vrši se preko kurirske službe Post Express. Cene isporuke zavise od težine paketa, a obračunavaju se prema važećem cenovniku ove kurirske službe. Za više informacija pogledajte Cenovnik Post Express.

Kurirska služba će vas prilikom isporuke paketa pozvati telefonom na broj koji ste uneli prilikom naručivanja kako biste se dogovorili oko preuzimanja pošiljke. Kurirska služba će pokušati da vas kontaktira dva puta, a ukoliko ne uspe da dostavi paket, vratiće ga firmi Binki doo.

Reklamacije

Reklamacije na isporučeni proizvod prihvatamo isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Pri takvoj reklamaciji, prijavljenoj u roku od 8 dana, izvršićemo zamenu artikla nakon što nas kontaktirate putem e-mail poruke ili telefona koje imate navedene u polju Kontakt.

Rok isporuke

Ukoliko je proizvod dostupan na lageru isporuku možete očekivati u roku od 3-5 dana. Ukoliko je proizvod rasporodat, a zaiteresovani ste za kupovinu, možete nas kontaktirati kako biste proverili rok i mogućnost isporuke.

Radno vreme

Internet prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja ili ažuriranja sajta navedeno radno vreme može biti izmenjeno, ili sajt nedostupan na neki kraći period, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Radno vreme našeg izložbenog prostora je svakim radnim danom u periodu od 08 – 16 h kao i subotom od 08 -14 h. Adresa izložbenog prostora navedena je u polju Kontakt.

Napomena

Ukoliko imate potrebu za nabavkom specifičnog proizvoda vezanog za opremanje vrtića, a koji mi nemamo trenutno u ponudi, pozovite nas i proverite da li postoji mogućnost namenske nabavke. Verujemo da možemo svojim ponudom da budemo konkurentni.

Zahvaljujemo Vam se na ukazanom poverenju. Želimo Vam uspešnu kupovinu!

Vaš Binki doo