facebook

Drvene priče Džungla – jedinstvena igračka za razvoj mašte DP280

4.500,00din.

Šta čini “Drvene priče”?
Set Drvene priče – Džungla sadrži:
• Knjigu piča
• Dvostranu podlogu za igranje
• Paket sa drvenim figurama

Šta “Drvene priče” čini jedinstvenim?
Set Drvene priče objedinjuju knjigu autora Ivane Mijuce sa zanimljivim, deci bliskim temama, simpatične likove životinja, šaljive prikaze situacija sa kojima se deca svakodnevno susreću, drvene igračke koje podstiču dečiju maštu i pomažu im da vizualizuju likove i situacije u kojima se ti likovi nalaze. Drvene priče podstiču na kreativno razmišljanje, izvodjenje logičkih zaključaka, ohrabruju decu na komunikativnost i saradnju, pospešuju razvoj fine motorike.

Kome su “Drvene priče namenjene?
Set Drvene priče namenjene su deci uzrasta 3 – 8 godina kao i njihovim roditeljima i edukatorima koji će u priloženim pričama pronaći pregršt ideja za rad bilo individualno ili u grupi dece. Teme se mogu produbljivati, deca podsticati na pričanje sopstvenih priča u kojima će se pojavljivati isti simpatični likovi, a podloga koja obiluje bojama i detaljima pružiće im scensku potporu kako bi priča bila kompletna.
Načini pričanja Drvenih priča variraju u zavisnosti od uzrasta dece kao i željenog cilja. Priče možemo da čitamo kao celovite gde deca postaju aktivni slušaoci koji rasporedjuju likove i igraju uloge dok slušaju. Takodje decu možemo da podstičemo na lično angažovanje kroz pitanja data u knjizi kako bi započetu priču domaštala na sopstveni način i time iskazala svoju kreativnost, bogatila svoj rečnik, vežbala se u scenskom nastupu, glumila različite likove, oponašala njihove glasove i isticala posebne crte ličnosti, ili izvodila sopstvene zaključke i kreativna rešenja različitih zapleta u priči.

Opis

Drvene priče predstavljaju jedinstvenu igračku koja podstiče dečiju maštu. U ovom proizvodu objedinjene su prednosti koje nam nude igračke i čari koje nam pružaju knjige čime je napravljena savršena podloga za razvoj mašte. Iz dubine Amazonske džungle pozivaju vas na druženje Tukan, Prasica, Majmunica, Jaguar, Krokodilka i Lenjivac. Saznajte kako od pertle napraviti lijanu, ko je najbrži u ovoj družini, ko ima najlepši pogleded na džunglu…

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Drvene priče Džungla – jedinstvena igračka za razvoj mašte DP280”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *