facebook

Leteći disk Bibushkin frizbi BS281

1.090,00din.

Novi sportski rekvizit za velike i male, Bibushkin frizbi, deklarisan za uzrast 3+ Frizbi je napravljen od izdržljivog tekstila od prirodnih materijala prečnika 20 cm, mekan je, fleksibilan, čvrst i izdržljiv. Zbog ovih svojstava bezbedan je za upotrebu sa decom različitih uzrasta na otvorenom ali i u zatvorenom prostoru. Bacanjem i hvatanjem ovog tekstilnog letećeg diska aktivira se celo telo, vežba se koordinacija oko-ruka, usavršavanjem tehnike bacanja poboljšava se dužina leta diska i usmeravanje diska da leti u željenom pravcu. Timska igra, saradnja, smeh i uživanje su zagarantovani.
Osim toga Bibushkin leteći disk možete koristiti i za vaše kreativne radionice. Oslikavanjem flomasterima napravite svoj unikatni leteći disk a potom nakon pranja u veš mašini dobijate novu mogućnost da ispoljite svoje kreativno umeće.
Upotrebite Bibushkin frizbi i u terapeutske svrhe. Terapija igrom sa frizbijem doprinosi boljoj socijalizaciji, razvijanju timskog duha, prevazilaženju agresivnog ponašanja, emocionalnom razvoju i ličnom rastu, sticanju boljeg samopouzdanja.
I to nije sve, naš leteći disk odlično se pokazao i u igri u vodi. Bilo da ste na bazenu, jezeru ili moru ponesite novu zabavu na vaš odmor i uključite što više igrača za bolju zabavu.

Opis

Leteći disk Bibushkin frizbi zbog svojih svojstava bezbedan je za upotrebu sa decom različitih uzrasta na otvorenom ali i u zatvorenom prostoru. Bacanjem i hvatanjem ovog tekstilnog letećeg diska aktivira se celo telo, vežba se koordinacija oko-ruka, usavršavanjem tehnike bacanja poboljšava se dužina leta diska i usmeravanje diska da leti u željenom pravcu. Timska igra, saradnja, smeh i uživanje su zagarantovani. Prečnik 20 cm, izradjen od tekstila od prirodnih materijala.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Leteći disk Bibushkin frizbi BS281”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *