facebook

Quatrata 10080/181

19.800,00din.

Strategijska igra koja decu uči raspoznavanju boja, prvim matematičkim pojmovima, brojanju i računanju, logičkom razmišljanju, prostornoj orijentaciji, strpljenju. Deca uz Quatratu vole da eksperimentišu sa zakonima fizike te da svojim neverovatnim konstrukcijama prkose gravitaciji i stvaraju bezbrojne kreativne strukture.
Različiti načini upotrebe ove igre čine je vanvremenskom i uvek dobrodošlom u svakom vrtiću jer joj se sa istim žarom posvećuju sve uzrasne grupe tokom više generacija.

Опис

Različiti načini upotrebe Quatrate čine je vanvremenskom i uvek dobrodošlom u svakom vrtiću jer joj se sa istim žarom posvećuju sve uzrasne grupe tokom više generacija. Quatratu možete upotrebiti u igri konstruktora i učenju prostorne orijentacije. Postavljanjem oblika na drvenu ploču i njihovim brzim uklapanjem u zadati prostor deca se uče logičkom promišljanju. Ukoliko uvedete u igru i kockice sa bojom ili brojevima decu učite i pojmu broja i količine ali i bojama i njihovim nijansama. Ukoliko se u igru uključe i kartice usložnjavate način upotrebe drvenih kockica jer ih deca mogu slagati po zadatoj šemi kao dvodimenzionalne ili trodimenzuionalne strukture, možete dati deci da konstrukciju osmotre i pokušaju da upamte dati zadatak a potom po sećanju da naprave konstrukciju, ili jedno dete drugom verbalnim instrukcijama daje sled slaganja kockica pri čemu se vežbaju pojmovi poput levo, desno, iznad, ispod…

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Quatrata 10080/181“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *